11 sep 2018 16:33

11 sep 2018 16:33

Polisman ska vittna mot Törebodabo

TING

En 66-årig Törebodabo har åtalats i tingsrätten som misstänkt för grov olovlig körning, men förnekar brottsanklagelsen.

Den 21 juli ska Törebodabon ha setts av en polispatrull när han körde en personbil på länsväg 194 i Hjo kommun. Brottet döms som grovt eftersom han dömts för samma brott flera gånger tidigare. Bilen Törebodabon körde beslagstogs vid tillfället och åklagaren vill nu att fordonet ska förverkas.

En polisman kommer att vittnat i tingsrätten om att han sett 66-åringen köra bilen vid nämnda tillfället.

Den 21 juli ska Törebodabon ha setts av en polispatrull när han körde en personbil på länsväg 194 i Hjo kommun. Brottet döms som grovt eftersom han dömts för samma brott flera gånger tidigare. Bilen Törebodabon körde beslagstogs vid tillfället och åklagaren vill nu att fordonet ska förverkas.

En polisman kommer att vittnat i tingsrätten om att han sett 66-åringen köra bilen vid nämnda tillfället.