09 jul 2018 08:33

09 jul 2018 09:07

Förseningar i tågtrafiken

Skaraborg

Ett elfel orskakade störningar i tågtrafiken i Hallsberg. Problemet är åtgärdat men följdförseningar kan förekomma under förmddagen till följd av tågstoppet. Detta kan påverka bland annat Skövde C och Töreboda.

Detta påverkar trafik mellan Göteborg och Stockholm.

Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida, alternativt kontakta sitt tågbolag för ytterligare trafikinformation.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas är:

Katrineholm C, Flemingsberg, Flen, Gnesta, Huddinge, Järna, Mölnbo, Stockholms södra, Södertälje Syd, Årstaberg, Älvsjö, Stockholm Central, Hallsberg, Skövde C, Gårdsjö, Laxå, Töreboda, Vingåker och Göteborg C.

Detta påverkar trafik mellan Göteborg och Stockholm.

Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida, alternativt kontakta sitt tågbolag för ytterligare trafikinformation.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas är:

Katrineholm C, Flemingsberg, Flen, Gnesta, Huddinge, Järna, Mölnbo, Stockholms södra, Södertälje Syd, Årstaberg, Älvsjö, Stockholm Central, Hallsberg, Skövde C, Gårdsjö, Laxå, Töreboda, Vingåker och Göteborg C.