09 jul 2018 21:28

18 jul 2018 10:57

Död man anträffad

TÖREBODA: Polisen misstänker brott

Polisen hittade en avliden man i Töreboda kommun på måndagseftermiddagen. Mannen är inte identifierad, men det finns enligt polisen skäl att misstänkta att det är en man som anmäldes försvunnen den 5 juli.

Två personer häktades under måndagen av Skaraborgs tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för människorov. Om den avlidne mannens identitet fastställs kan rubriceringen komma att ändras till mord. Det uppger polisen på sin hemsida.

Den försvunne mannens anhöriga har underrättats om fyndet av den avlidne mannen.

Två personer häktades under måndagen av Skaraborgs tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för människorov. Om den avlidne mannens identitet fastställs kan rubriceringen komma att ändras till mord. Det uppger polisen på sin hemsida.

Den försvunne mannens anhöriga har underrättats om fyndet av den avlidne mannen.