04 jul 2018 06:00

04 jul 2018 06:00

Ta`t lugnt med engångsgrillen!

ELDNINGSFÖRBUD

På grund av det torra vädret är det för tillfället också extremt torrt i marken. Därför gäller eldningsförbud i hela Töreboda kommun. Eldningsförbudet innebär att man inte får använda öppen låga utomhus.

Så för den som vill grilla under festivaldagarna är grillning endast tillåtet vid ordningsställda grillplatser. Det går också bra att använda fasta hemmagrillar som står på egna ben och inte är i kontakt med, eller nära, marken. Engångsgrillar får inte användas.

Grillförbudet gäller tillsvidare.

Så för den som vill grilla under festivaldagarna är grillning endast tillåtet vid ordningsställda grillplatser. Det går också bra att använda fasta hemmagrillar som står på egna ben och inte är i kontakt med, eller nära, marken. Engångsgrillar får inte användas.

Grillförbudet gäller tillsvidare.

  • Malin Isaksson