15 maj 2018 08:57

15 maj 2018 08:57

Friluftsgudstjänst

FREDSBERG: Ackompanjerad av fågelsång

På Kristi himmelfärds dag hölls en så kallad friluftsgudstjänst vid Fredsbergs Hembygdsgård där kyrkoherde Maria Ytterbrink predikade ute i vårluften.

Psalmsången ackompanjerades av Kerstin Svensson på fiol, men hon hade även hjälp av den stora fågelkören. Efteråt bjöds det på kaffe och smörgås ute i solskenet. Töreboda Naturskyddsförening hade dessutom sammanställt en fin naturstig bland majgrönskan för den som ville njuta lite extra av den fina naturen.

Psalmsången ackompanjerades av Kerstin Svensson på fiol, men hon hade även hjälp av den stora fågelkören. Efteråt bjöds det på kaffe och smörgås ute i solskenet. Töreboda Naturskyddsförening hade dessutom sammanställt en fin naturstig bland majgrönskan för den som ville njuta lite extra av den fina naturen.

  • Malin Isaksson