05 dec 2017 20:52

05 dec 2017 20:52

Rökutveckling i villa

BEATEBERG

Räddningstjänsten fick strax efter klockan 20 på tisdagskvällen rycka ut på en larm om brand i en villa i Beateberg mellan Töreboda och Karlsborg.

– Tydligen var det något på spisen som gjorde att det började brinna i fläkten och fläktskåpet, men lyckligtvis spred sig inte branden vidare, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Villans kök rökfylldes men ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden.

– Tydligen var det något på spisen som gjorde att det började brinna i fläkten och fläktskåpet, men lyckligtvis spred sig inte branden vidare, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Villans kök rökfylldes men ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden.