15 nov 2017 08:54

15 nov 2017 08:54

Narkotikamisstänkt på bussen

TÖREBODA

Vid 23.30 på tisdagen fick polisen rycka ut till busstationen i Töreboda.

På en buss fanns en misstänkt narkotikapåverkad 18-åring, boende i Töreboda kommun. Han hade på en bussresa pendlat i medvetande. När polisen kontrollade den misstänkte hittade de en påse med narkotikaklassade tabletter bland hans tillhörigheter, men även tabletter i en liten väska. 18-åringen är nu misstänkt för narkotikabrott, både innehav och eget bruk.

På en buss fanns en misstänkt narkotikapåverkad 18-åring, boende i Töreboda kommun. Han hade på en bussresa pendlat i medvetande. När polisen kontrollade den misstänkte hittade de en påse med narkotikaklassade tabletter bland hans tillhörigheter, men även tabletter i en liten väska. 18-åringen är nu misstänkt för narkotikabrott, både innehav och eget bruk.