09 nov 2017 10:45

09 nov 2017 10:45

Här ska det odlas mustascher

TÖREBODA: Tävling på elfirma

Anställda på elföretaget kom med idén. Nu har Provektor helhjärtat gått in i Mustaschkampen 2017.

Mustaschkampen är en rikstäckande kampanj för att väcka uppmärksamhet kring prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom Kampanjen startar i november varje år och pågår året ut.

Regeln är enkel på företaget, som bland annat har filial i Töreboda: Odla mustasch. För varje ny mustasch som växer ut hos Provektors medarbetare under tävlingsperioden skänker arbetsgivaren 100 kronor till Mustaschkampen.

Räknar 13 december

– Tjuvstarter har vi överseende med säger vd Kenneth Johansson.

– Den 13 december räknar vi ihop antalet mustascher. Ju fler desto bättre!

Förutom den interna tävlingen mellan medarbetarna är det en det en kamp mellan de olika filialerna. Den går ut på att varje filial, genom kreativitet, ska samla in pengar till kampanjen. Vinner Skara, Skövde, Lidköping, Götene, Töreboda, Karlsborg eller Vara?

Får raka bort till jul

– Filialkampen är ett underbart komplement då en del av våra 120 medarbetare har lite svårare med mustaschväxten, säger Kenneth Johansson och lovar att företaget ska dubblera potten av pengar som man gemensamt samlar in.

Kampen avslutas alltså i god tid före julhelgen.

– Vi är några, inklusive jag själv, som inte vill ha mustasch över julhelgen. Det har vi bestämt oss för att ta hänsyn till. Bättre med fler mustascher under en kortare tid.

Mustaschkampen är en rikstäckande kampanj för att väcka uppmärksamhet kring prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom Kampanjen startar i november varje år och pågår året ut.

Regeln är enkel på företaget, som bland annat har filial i Töreboda: Odla mustasch. För varje ny mustasch som växer ut hos Provektors medarbetare under tävlingsperioden skänker arbetsgivaren 100 kronor till Mustaschkampen.

Räknar 13 december

– Tjuvstarter har vi överseende med säger vd Kenneth Johansson.

– Den 13 december räknar vi ihop antalet mustascher. Ju fler desto bättre!

Förutom den interna tävlingen mellan medarbetarna är det en det en kamp mellan de olika filialerna. Den går ut på att varje filial, genom kreativitet, ska samla in pengar till kampanjen. Vinner Skara, Skövde, Lidköping, Götene, Töreboda, Karlsborg eller Vara?

Får raka bort till jul

– Filialkampen är ett underbart komplement då en del av våra 120 medarbetare har lite svårare med mustaschväxten, säger Kenneth Johansson och lovar att företaget ska dubblera potten av pengar som man gemensamt samlar in.

Kampen avslutas alltså i god tid före julhelgen.

– Vi är några, inklusive jag själv, som inte vill ha mustasch över julhelgen. Det har vi bestämt oss för att ta hänsyn till. Bättre med fler mustascher under en kortare tid.