12 okt 2017 11:20

12 okt 2017 11:20

Häleri- och stöldmisstänkt kvar i häktet

TÖREBODA

Ett eventuellt stöldåtal mot en 45-årig Törebodabo, som sitter häktad sedan i början av september, dröjer. Åklagaren begärde under torsdagen förlängd åtalstid till den 26 oktober, vilket 45-åringen och hans advokat gick med på.

45-åringen är misstänkt för häleri och stölder som skett i Skagersvik, Lyrestad, Esshulta Tibro och Töreboda, detta efter fynd i en bil och bostad i Töreboda kommun. Vid en husrannsakan hittade polisen även ett avsågat hagelgevär som 45-åringen saknar licens för. Därför misstänks han också för olaga vapeninnehav.

Förundersökningen har inget hunnits klar eftersom det återstår flera förhör och undersökningsresultat från NFC.

45-åringen är misstänkt för häleri och stölder som skett i Skagersvik, Lyrestad, Esshulta Tibro och Töreboda, detta efter fynd i en bil och bostad i Töreboda kommun. Vid en husrannsakan hittade polisen även ett avsågat hagelgevär som 45-åringen saknar licens för. Därför misstänks han också för olaga vapeninnehav.

Förundersökningen har inget hunnits klar eftersom det återstår flera förhör och undersökningsresultat från NFC.