15 jul 2017 00:57

15 jul 2017 12:03

Allsång till Sommartider

TÖREBODA

Drygt 4 500 personer såg Gesslekonserten i Töreboda.
Det blev en varm sommarkväll, med en lekfull artist och en entusiastisk publik.

– Höjdpunkten var Sommartider och den första Gyllene Tider-låten han körde. Då blev jag faktiskt lite rörd. Det var känslosamt, en fantastisk sommarkväll, sa Per Ottosson i arrangerande festivalföreningen när han summerade kvällen som avslutades med allsång då publiken sjöng sig till ännu ett extranummer – det var förstås ”Sommartider”.

Missa inte reportage och bildspel från konserten på webben under lördagen.

– Höjdpunkten var Sommartider och den första Gyllene Tider-låten han körde. Då blev jag faktiskt lite rörd. Det var känslosamt, en fantastisk sommarkväll, sa Per Ottosson i arrangerande festivalföreningen när han summerade kvällen som avslutades med allsång då publiken sjöng sig till ännu ett extranummer – det var förstås ”Sommartider”.

Missa inte reportage och bildspel från konserten på webben under lördagen.

  • Jenny Allvin