19 apr 2017 13:00

19 apr 2017 13:00

Mer Sjögren i Töreboda

TÖREBODA

Nu är det klart vem som blir gästsolist vid nästa upplaga av framgångskonceptet ”I Juletid”.

Förra I Juletid-turnén blev en succé med drygt 60 utsålda konserter över hela landet. Christer Sjögren var gästsolist på turnén som bland annat omfattade Töreboda kyrka. Nu meddelar arrangören att Sjögren återkommer som solist även vid 2017/2018 års upplaga av I Juletid. Det är den 15:e i ordningen och ett stopp i Töreboda är planerat till den 13 januari nästa år.

De ständiga medlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda finns med som vanligt. Samma konsert-trio alltså, men med nya melodier och arrangemang.

I Töreboda medverkar även denna gång Da Capo-kören.

Förra I Juletid-turnén blev en succé med drygt 60 utsålda konserter över hela landet. Christer Sjögren var gästsolist på turnén som bland annat omfattade Töreboda kyrka. Nu meddelar arrangören att Sjögren återkommer som solist även vid 2017/2018 års upplaga av I Juletid. Det är den 15:e i ordningen och ett stopp i Töreboda är planerat till den 13 januari nästa år.

De ständiga medlemmarna Magnus Johansson och Marcos Ubeda finns med som vanligt. Samma konsert-trio alltså, men med nya melodier och arrangemang.

I Töreboda medverkar även denna gång Da Capo-kören.