11 okt 2016 08:06

11 okt 2016 08:06

Munskänkarna i Älgarås firade på herrgård

MOHOLM

Det var galakväll på Moholms herrgård i lördags.

Älgaråssektionen av Munskänkarna firade tioårsjubileum. Under kvällen framgick att föreningen har 81 medlemmar, varav drygt 60 medverkade i lördags, att ambitionen att göra en vinresa ut i Europa vartannat år fortfarande gäller.

– Vi planerar att flyga till södra Frankrike nästa höst och åka buss hem via bland annat Moseldalen, sa ordförande Margareta Sjöstrand.

Älgaråssektionen av Munskänkarna firade tioårsjubileum. Under kvällen framgick att föreningen har 81 medlemmar, varav drygt 60 medverkade i lördags, att ambitionen att göra en vinresa ut i Europa vartannat år fortfarande gäller.

– Vi planerar att flyga till södra Frankrike nästa höst och åka buss hem via bland annat Moseldalen, sa ordförande Margareta Sjöstrand.