11 okt 2016 14:17

11 okt 2016 14:17

Misstänkt för grov olovlig körning

TING

Den 19 juli kontrollerade polisen en bilförare på Björkängsgatan i Töreboda. Föraren, en 53-årig Moholmskvinna som är bekant för polisen sedan tidigare, saknade körkort. Kvinnan rapporterades, precis som flera gånger tidigare, och bilen beslagtogs.

Hon har nu åtalats för grov olovlig körning. Åklagaren anser att målet kan avgöras utan huvudförhandling. Påföljdsförslaget är 100 dagsböter.

Den 19 juli kontrollerade polisen en bilförare på Björkängsgatan i Töreboda. Föraren, en 53-årig Moholmskvinna som är bekant för polisen sedan tidigare, saknade körkort. Kvinnan rapporterades, precis som flera gånger tidigare, och bilen beslagtogs.

Hon har nu åtalats för grov olovlig körning. Åklagaren anser att målet kan avgöras utan huvudförhandling. Påföljdsförslaget är 100 dagsböter.