05 okt 2016 16:18

05 okt 2016 16:19

Fyra rånmisstänkta

TING: Offret tvingades skriva över bil och mc

Fyra män, mellan 21 och 29 år gamla från Töreboda, har åtalats för ett rån.
I februari ska de tillsammans ha tvingat sig till egendom värt sammanlagt 100 000 kronor från man i 30-årsåldern boende på orten.

29-åringen, som verkar ha varit drivande i händelsen, ska ha brutit sig in i 30-åringens bostad med en kofot när denne låg sjuk hemma i svininfluensa. De andra tre ska ha förstärkt den hotfulla situationen, samt varit med och plockat ihop gods och burit ut det.

Det handlade om en tv, tv-spel, kaffebryggare, mobiltelefon, surfplatta, smycken en klocka, knivar, baseballträ, mc-tillbehör och högtalare, tillhörande 30-åringen.

Mc och bil

Offret ska också ha tvingats att skriva över en personbil och en motorcykel till 29-åringen.

Samtliga åtalade förnekar brott.

Anledningen till rånet ska ha varit att 30-åringen haft en affär med 29-åringens hustru. 29-åringen hävdar att hävdar att han har fått bil, motorcykel och tv som betalning för skulder som 30-åringen haft till honom.

29-åringen, som verkar ha varit drivande i händelsen, ska ha brutit sig in i 30-åringens bostad med en kofot när denne låg sjuk hemma i svininfluensa. De andra tre ska ha förstärkt den hotfulla situationen, samt varit med och plockat ihop gods och burit ut det.

Det handlade om en tv, tv-spel, kaffebryggare, mobiltelefon, surfplatta, smycken en klocka, knivar, baseballträ, mc-tillbehör och högtalare, tillhörande 30-åringen.

Mc och bil

Offret ska också ha tvingats att skriva över en personbil och en motorcykel till 29-åringen.

Samtliga åtalade förnekar brott.

Anledningen till rånet ska ha varit att 30-åringen haft en affär med 29-åringens hustru. 29-åringen hävdar att hävdar att han har fått bil, motorcykel och tv som betalning för skulder som 30-åringen haft till honom.