27 sep 2016 09:13

27 sep 2016 23:38

Påhittade uppgifter om rånförsök

TÖREBODA

(UPPDATERAD) Polisen fick in en anmälan om ett försök till rån i Töreboda som skulle ha inträffat vid 09.35 på måndagsmorgonen. Det visade sig senare att allt var påhittat av flickorna.

Enligt anmälan skulle två 14-åriga tjejer ha gått på Börstorpsgatan när tre maskerade män med rånarluvor dök upp och var hotfulla.

Flickorna förstod inte språket männen pratade, men antog att de ”ville ha något dyrt”. 14-åringarna slet sig loss från de maskerade männen genom att sparka dem på benen. Rånarna ska sedan ha hoppat in i en större vit bil, samt en svart van, och försvunnit från platsen.

Enligt anmälan skulle två 14-åriga tjejer ha gått på Börstorpsgatan när tre maskerade män med rånarluvor dök upp och var hotfulla.

Flickorna förstod inte språket männen pratade, men antog att de ”ville ha något dyrt”. 14-åringarna slet sig loss från de maskerade männen genom att sparka dem på benen. Rånarna ska sedan ha hoppat in i en större vit bil, samt en svart van, och försvunnit från platsen.