17 sep 2016 16:52

17 sep 2016 19:50

Hajstorps skördefest stor besöksmagnet

HAJSTORP: Färggrann och smakrik marknad

Fredagskvällens program lockade fler än i fjol till Skörde- och kulturfesten i Hajstorp och lördagen ser också ut att bli en succé. Det är strålande väder och marknadsgeneral Birgitta Leijon ser bara ett problem framför sig:
– Det blir slutsålt i förtid på vissa ställen.

Den färggranna och smakrika tredagarsmarknaden med försäljare utmed Göta kanal har blivit mycket populär. Programmet är späckat med underhållning för liten som stor, både på scenen ute och inne i ladan vid puben.

På kvällarna lyser marschallerna upp vid vattnet och det är riktigt stämningsfullt.

MT finns på plats i Hajstorp under stor del av lördagen och återkommer med en utförligare rapport om evenemanget.

Den färggranna och smakrika tredagarsmarknaden med försäljare utmed Göta kanal har blivit mycket populär. Programmet är späckat med underhållning för liten som stor, både på scenen ute och inne i ladan vid puben.

På kvällarna lyser marschallerna upp vid vattnet och det är riktigt stämningsfullt.

MT finns på plats i Hajstorp under stor del av lördagen och återkommer med en utförligare rapport om evenemanget.

  • Jenny Allvin