12 sep 2016 08:22

12 sep 2016 08:22

Fina framgångar för får

TÖREBODA

Det gick bra för naturbruksskolan Sötåsen vid fredagens baggauktion och utställning i Fåravelsförbundets regi.

Skolan fick totalt 23 200 kronor för de tre baggar som såldes i Linköping. Målet var 4 000 kronor styck för fåren.

När det gäller utställningen blev ögonstenen Lighson trea bland cirka 35 baggar, han såldes inte utan är tillbaka på skolan. Även ett tacklamm kom på tredje plats och följde med hem. En bagge som såldes hamnade på åttonde plats i utställningen.

Skolan fick totalt 23 200 kronor för de tre baggar som såldes i Linköping. Målet var 4 000 kronor styck för fåren.

När det gäller utställningen blev ögonstenen Lighson trea bland cirka 35 baggar, han såldes inte utan är tillbaka på skolan. Även ett tacklamm kom på tredje plats och följde med hem. En bagge som såldes hamnade på åttonde plats i utställningen.

  • Jenny Allvin