27 maj 2016 13:17

27 maj 2016 13:43

Elisa klar för musikal

STOCKHOLM: Drömmen går i uppfyllelse

När Elisa Lindström vann Let's dance avslöjade hon att hon har en dröm om att medverka i en musikal. Nu går den i uppfyllelse.

Nöjesteatern i Malmö kommer hösten 2017 sätta upp en av världens mest folkkära musikaler, The Sound of Music. Elisa Lindström, nybliven vinnare av Let’s Dance, är nu klar för rollen som Maria, skriver dansbandstidningen ”Får jag lov”.

– Att få spela Maria i Sound Of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet. Jag är så glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld, säger Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

Och Julius Malmström, producent på Nöjesteatern:

– Jag är glad över att Elisa är ”Maria” i vår uppsättning. Elisas sång och dans övertygar.

I januari debuterade sångerskan från Töreboda som programledare i succéserien „Tack för dansen” på TV4. Nya program spelas in nu för sändning i höst. Elisa har också på meritlistan att hon har vunnit Dansbandskampen, knipit flera Guldklavar och tagit emot två Grammisar. Hon har även deltagit i Melodifestivalen, vunnit Körslaget i TV4 och nu Let's dance.

Nöjesteatern i Malmö kommer hösten 2017 sätta upp en av världens mest folkkära musikaler, The Sound of Music. Elisa Lindström, nybliven vinnare av Let’s Dance, är nu klar för rollen som Maria, skriver dansbandstidningen ”Får jag lov”.

– Att få spela Maria i Sound Of Music har varit en drömroll för mig som nu blir verklighet. Jag är så glad och tacksam att Julius givit mig detta förtroende och jag ser verkligen fram emot att ge mig in i musikalens värld, säger Elisa Lindström i ett pressmeddelande.

Och Julius Malmström, producent på Nöjesteatern:

– Jag är glad över att Elisa är ”Maria” i vår uppsättning. Elisas sång och dans övertygar.

I januari debuterade sångerskan från Töreboda som programledare i succéserien „Tack för dansen” på TV4. Nya program spelas in nu för sändning i höst. Elisa har också på meritlistan att hon har vunnit Dansbandskampen, knipit flera Guldklavar och tagit emot två Grammisar. Hon har även deltagit i Melodifestivalen, vunnit Körslaget i TV4 och nu Let's dance.

  • Jenny Allvin