24 maj 2016 19:40

24 maj 2016 19:40

75-åring skadad i singelolycka

TIDAN

En 75-årig man fördes till sjukhus efter en singelolycka på tisdagseftermiddagen.

Enligt ett vittne ska bilen åkt av vägen vid Skäggebolet utanför Tidan. Vittnet trodde att bilföraren var påverkad och kontaktade polisen. 75-åringen lyckades ta sig upp på vägen igen och körde hem till bostaden i närområdet. Vid polisens ankomst visade det sig att han var lätt skadad och ambulans tillkallades.

– Vi åkte med till sjukhuset för att kontrollera om mannen var påverkad. Provsvaren visade att han var nykter, säger polisens presstalesman Hans Lippens.

Enligt ett vittne ska bilen åkt av vägen vid Skäggebolet utanför Tidan. Vittnet trodde att bilföraren var påverkad och kontaktade polisen. 75-åringen lyckades ta sig upp på vägen igen och körde hem till bostaden i närområdet. Vid polisens ankomst visade det sig att han var lätt skadad och ambulans tillkallades.

– Vi åkte med till sjukhuset för att kontrollera om mannen var påverkad. Provsvaren visade att han var nykter, säger polisens presstalesman Hans Lippens.