03 maj 2016 14:37

03 maj 2016 14:49

Mc-olycka i Vassbacken

VASSBACKEN

En singelolycka med mc har inträffat i Vassbacken. Enligt de första rapporterna har föraren klarat sig utan allvarligare skador.

Larmet kom vid 14.20 på tisdagseftermiddagen och ambulans har åkt till olycksplatsen.

– Vi vet bara att en man har kört omkull med sin mc, men det verkar inte vara någon större fara. Han är vid medvetande och har på egen hand lyckats ta av sig hjälmen, säger Göran Sandström, inre befäl på räddningstjänsten i Skövde.

 

 

Larmet kom vid 14.20 på tisdagseftermiddagen och ambulans har åkt till olycksplatsen.

– Vi vet bara att en man har kört omkull med sin mc, men det verkar inte vara någon större fara. Han är vid medvetande och har på egen hand lyckats ta av sig hjälmen, säger Göran Sandström, inre befäl på räddningstjänsten i Skövde.