16 apr 2016 10:17

16 apr 2016 10:17

Singelolyckor utanför Töreboda

TÖREBODA

Två personer var inblandade i en singelolycka vid Sötåsens naturbruksskola på fredagen.

Båda personerna hade lyckats ta sig ur bilen för egen maskin. Larmet till SOS inkom klockan 16.45.

Vid 01-tiden natten mot lördagen inträffade ytterligare en singelolycka i Töreboda kommun. Mellan Fägre och Jonsboda hade en bil åkt vägen. När polisen kom till platsen var bilen tom och övergiven. Polisen gjorde en slagning på registreringsnumret och det visade sig att bilägaren saknar körkort.

Båda personerna hade lyckats ta sig ur bilen för egen maskin. Larmet till SOS inkom klockan 16.45.

Vid 01-tiden natten mot lördagen inträffade ytterligare en singelolycka i Töreboda kommun. Mellan Fägre och Jonsboda hade en bil åkt vägen. När polisen kom till platsen var bilen tom och övergiven. Polisen gjorde en slagning på registreringsnumret och det visade sig att bilägaren saknar körkort.