11 apr 2016 21:16

11 apr 2016 21:16

Tjuvar hittade nyckelgömman

TÖREBODA

Polisen har upprättat en anmälan om villainbrott i närheten av Borrud i Töreboda kommun.

Inbrottet ska ha inträffat någon gång i lördags eftermiddag, men händelsen anmäldes först på måndagen. Det finns inga brytmärken på några dörrar, utan det mesta talar för att tjuvarna har hittat nyckelgömman i ett närliggande uthus.

Enligt polisen har ett par tusenlappar, mobiltelefon samt en tv-spelskonsol med tillhörande spel stulits.

Inbrottet ska ha inträffat någon gång i lördags eftermiddag, men händelsen anmäldes först på måndagen. Det finns inga brytmärken på några dörrar, utan det mesta talar för att tjuvarna har hittat nyckelgömman i ett närliggande uthus.

Enligt polisen har ett par tusenlappar, mobiltelefon samt en tv-spelskonsol med tillhörande spel stulits.