07 apr 2016 14:18

07 apr 2016 14:18

Sjögren ger julkonsert i Töreboda

TÖREBODA

Efter Elisa Lindström och Viktoria Tolstoy presenterar ”I Juletid” Christer Sjögren som ny gästsolist. Turnén återkommer till Töreboda.

Gästsolisten i nästa ”I Juletid” är Christer Sjögren. Närheten till publiken och julglädjen är central när den kända sångaren tillsammans med musikerna Magnus Johansson och Marcos Ubeda ger sig ut på den närmare 60 konserter långa turnén från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Magnus trumpetinslag, Marcos arrangemang och Christers personliga julfavoriter ska fylla lyssnarna med julnostalgi.

Den 15 januari nästa år öppnar Töreboda kyrka för konserten som liksom tidigare sker tillsammans med Da Capo-kören.

Gästsolisten i nästa ”I Juletid” är Christer Sjögren. Närheten till publiken och julglädjen är central när den kända sångaren tillsammans med musikerna Magnus Johansson och Marcos Ubeda ger sig ut på den närmare 60 konserter långa turnén från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. Magnus trumpetinslag, Marcos arrangemang och Christers personliga julfavoriter ska fylla lyssnarna med julnostalgi.

Den 15 januari nästa år öppnar Töreboda kyrka för konserten som liksom tidigare sker tillsammans med Da Capo-kören.

  • Jenny Allvin