07 apr 2016 09:01

07 apr 2016 09:01

Försökte smita från polisen

TÖREBODA

Natten till torsdagen hade polisen en kontroll av fordon vid Sötåsensvägen.

02.40 stoppades en 22-årig man från Grums som saknade giltigt körkort. Han misstänks nu för grov olovlig körning.

Tolv minuter senare försökte polisen stoppa ytterligare en bil som dock körde vidare. Patrullen följde efter och hittade fordonet på en återvändsgata i centrala Töreboda. Föraren var en bekant 42-årig man, boende i Töreboda kommun, som misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott och att inte ha stannat på polismans tecken.

02.40 stoppades en 22-årig man från Grums som saknade giltigt körkort. Han misstänks nu för grov olovlig körning.

Tolv minuter senare försökte polisen stoppa ytterligare en bil som dock körde vidare. Patrullen följde efter och hittade fordonet på en återvändsgata i centrala Töreboda. Föraren var en bekant 42-årig man, boende i Töreboda kommun, som misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott och att inte ha stannat på polismans tecken.