16 mar 2016 12:42

16 mar 2016 12:42

Tände eld på gräs vid industri

TÖREBODA

I tisdags upptäcktes ett försök att anlägga en brand nära Moelvens industrilokaler på Bruksgatan.

Någon hade några dagar innan samlat ihop gräs och antänt detta endast två meter från en husvägg. Det gjordes också försök att antända gräs närmare fasaden, men lyckligtvis var gräset fuktigt, därför tog det sig aldrig.

Polisen har rubricerat ärendet som allmänfarlig vårdslöshet och det ska ha skett någon gång mellan tisdag och fredag.

Någon hade några dagar innan samlat ihop gräs och antänt detta endast två meter från en husvägg. Det gjordes också försök att antända gräs närmare fasaden, men lyckligtvis var gräset fuktigt, därför tog det sig aldrig.

Polisen har rubricerat ärendet som allmänfarlig vårdslöshet och det ska ha skett någon gång mellan tisdag och fredag.