03 mar 2016 09:54

03 mar 2016 09:54

Överklagar fängelsestraff efter Ica-bråk

TING

I mitten av februari dömdes en 48-åringen från Töreboda till tre månaders fängelse efter ett uppmärksammat bråk vid Ica i Töreboda en månad tidigare.

Mannen dömdes för misshandel, olaga hot, försök till misshandel, ofredande och hot mot tjänsteman.

Nu har 48-åringen överklagat domen till Göta hovrätt och yrkar på att fängelsestraffet sänks. Han yrkar att åtalet om försök till misshandel ogillas, samt att han döms till ringa misshandel i stället för misshandel vad det gäller en annan åtalspunkt.

Mannen dömdes för misshandel, olaga hot, försök till misshandel, ofredande och hot mot tjänsteman.

Nu har 48-åringen överklagat domen till Göta hovrätt och yrkar på att fängelsestraffet sänks. Han yrkar att åtalet om försök till misshandel ogillas, samt att han döms till ringa misshandel i stället för misshandel vad det gäller en annan åtalspunkt.