25 feb 2016 13:20

25 feb 2016 16:44

Trafikolycka på Skövdevägen

TÖREBODA

(UPPDATERAD) Strax efter klockan 13 på torsdagen körde en VW-buss av vägen vid korsningen Skövde –Rotkilsvägen längs väg 200 i södra Töreboda.

Fordonet försökte i hög hastighet köra om en långtradare som hade påbörjat en vänstersväng. Bilen prejades av vägen och omkörningen slutade ute på åkern efter att ha gjort ett hopp över ett större dike. I personbilen fanns en gravid kvinna och ytterligare ett barn. Räddningstjänsten var snabbt på plats och inom några minuter kom även polisen till platsen. Enligt räddningstjänsten hade kvinnan lättare skador och kördes i ambulans vidare till närhälsan i Töreboda.

Fordonet försökte i hög hastighet köra om en långtradare som hade påbörjat en vänstersväng. Bilen prejades av vägen och omkörningen slutade ute på åkern efter att ha gjort ett hopp över ett större dike. I personbilen fanns en gravid kvinna och ytterligare ett barn. Räddningstjänsten var snabbt på plats och inom några minuter kom även polisen till platsen. Enligt räddningstjänsten hade kvinnan lättare skador och kördes i ambulans vidare till närhälsan i Töreboda.