08 feb 2016 13:51

08 feb 2016 13:51

Golfklubben fick skyltfönstret förstört

TÖREBODA

Strax efter klockan 02 på måndagen fick polisen larm om skadegörelse på Kyrkogatan i Töreboda. Tre rutor krossades på Coop och fem rutor krossades till affärslokaler på fastigheten intill, där Töreboda golfklubb hyr ett skyltfönster.

Inget inbrott verkar ha förövats i samband med vandaliseringen men en tv förstördes liksom en skyltdocka, hos golfklubben.

Strax efter klockan 02 på måndagen fick polisen larm om skadegörelse på Kyrkogatan i Töreboda. Tre rutor krossades på Coop och fem rutor krossades till affärslokaler på fastigheten intill, där Töreboda golfklubb hyr ett skyltfönster.

Inget inbrott verkar ha förövats i samband med vandaliseringen men en tv förstördes liksom en skyltdocka, hos golfklubben.