29 jan 2016 12:04

29 jan 2016 12:04

Vad har hänt här?

TÖREBODA

Den kvaddade bilen på högkant på kyrkans parkering i Töreboda väcker frågor.

Enligt förbipasserande fanns bilen inte där tidigt på fredagsmorgonen, men strax före åttatiden fick polisen information om ”en övergiven bil”. Det finns inga uppgifter om någon olycka, enligt Mariestadspolisen som vid lunchtid på förmiddagen ännu inte har varit ute på plats.

Polisen har utan framgång gjort försök att nå ägaren till fordonet, som är avställt.

Enligt förbipasserande fanns bilen inte där tidigt på fredagsmorgonen, men strax före åttatiden fick polisen information om ”en övergiven bil”. Det finns inga uppgifter om någon olycka, enligt Mariestadspolisen som vid lunchtid på förmiddagen ännu inte har varit ute på plats.

Polisen har utan framgång gjort försök att nå ägaren till fordonet, som är avställt.