22 jan 2016 10:42

22 jan 2016 10:42

Slog bilförare i ansiktet

BÄCK

Vid femtiden på torsdagsmorgonen blev en bilist ofredad av en man med hund på länsväg 202, mellan Töreboda och Ymsen.

Bilisten, som var på väg från Töreboda, uppmärksammade att mannen med hunden viftade med armarna och stannade till vid vägkanten. Mannen, som var i 50-årsåldern och hade grön jacka, slet upp dörren på passagerarsidan och undrade varför inte bilisten hade bländat av helljuset. Han slog även bilföraren med ett lätt slag i ansiktet.

Polisen har rubricerat ärendet som ett ofredande.

Bilisten, som var på väg från Töreboda, uppmärksammade att mannen med hunden viftade med armarna och stannade till vid vägkanten. Mannen, som var i 50-årsåldern och hade grön jacka, slet upp dörren på passagerarsidan och undrade varför inte bilisten hade bländat av helljuset. Han slog även bilföraren med ett lätt slag i ansiktet.

Polisen har rubricerat ärendet som ett ofredande.