14 jan 2016 13:54

14 jan 2016 13:54

Stänger spår på stambanan

TÖREBODA: Bussar sätts in

Trafikverket genomför just nu kontaktledingsbyte mellan Töreboda och Falköping. Det innebär att båda spåren på sträckan kommer stängas av för tågtrafik de kommande två helgerna. Bussar kommer att ersätta de inställda tågavgångarna.

Den första avstängningen sker sen lördagskväll, den 16 januari, till söndag tidig förmiddag. Arbetet återupptas natten till måndagen. Alla tågavgångar ersätts med buss, undantaget tåg 7205 med avgångstid kl 05.34 på måndag morgon som går Töreboda–Skövde.

Den andra avstängningen sker samma tider helgen därpå. Alla tågavgångar ersätts med buss, undantaget tåg det tidiga morgontåget Töreboda–Skövde enligt ovan.

Den första avstängningen sker sen lördagskväll, den 16 januari, till söndag tidig förmiddag. Arbetet återupptas natten till måndagen. Alla tågavgångar ersätts med buss, undantaget tåg 7205 med avgångstid kl 05.34 på måndag morgon som går Töreboda–Skövde.

Den andra avstängningen sker samma tider helgen därpå. Alla tågavgångar ersätts med buss, undantaget tåg det tidiga morgontåget Töreboda–Skövde enligt ovan.