21 dec 2015 06:00

21 dec 2015 06:00

Bortglömt område?

TÖREBODA

Socialdemokraterna vill att tekniska nämnden snarast tar fram kostnadsunderlag för att belysa cykelvägen från Almvägen mot Lindvägen och därefter mellan Korpstigen och Fasanstigen och förbi Svanstigen/Transtigen till Sötåsenvägen.

”Av någon oförklarlig anledning saknas belysning där”, konstaterar Lars-Åke Bergman, Hans Thorsell och Anne-Charlotte Karlsson i partiet. De undrar om belysningen glömdes bort när området bebyggdes för cirka 45 år sedan. Av säkerhets- och trygghetsskäl föreslår de att kommunen tar tag i saken nu.

Socialdemokraterna vill att tekniska nämnden snarast tar fram kostnadsunderlag för att belysa cykelvägen från Almvägen mot Lindvägen och därefter mellan Korpstigen och Fasanstigen och förbi Svanstigen/Transtigen till Sötåsenvägen.

”Av någon oförklarlig anledning saknas belysning där”, konstaterar Lars-Åke Bergman, Hans Thorsell och Anne-Charlotte Karlsson i partiet. De undrar om belysningen glömdes bort när området bebyggdes för cirka 45 år sedan. Av säkerhets- och trygghetsskäl föreslår de att kommunen tar tag i saken nu.