07 dec 2015 12:02

07 dec 2015 12:02

Elva anledningar att fira

TÖREBODA: Trotjänare uppvaktade

Töreboda kommun har firat årets ”25-åringar”, alltså personer som har jobbat hos kommunen i 25 år.

Töreboda kommuns trotjänare firades den 3 december i sessionssalen med mingel och utdelning av minnespresent. Kvällen avslutades med en trerättersmiddag på restaurang.

Totalt fanns elva anställda att uppmärksamma i år. Det var: Marianne Olsson, Ulrika Elofsson Falk, Gerd Andersson, Anne Hellqvist, Marie-Therese Eriksson, Anna Keymer, Ann Östh, Christina Eimersson och Ann-Sofie Eklund Karlsson samt Birgitta Karlsson och Anders Söderberg som också har uppnått 25 år i kommunens tjänst men inte närvarade vid ceremonin.

Töreboda kommuns trotjänare firades den 3 december i sessionssalen med mingel och utdelning av minnespresent. Kvällen avslutades med en trerättersmiddag på restaurang.

Totalt fanns elva anställda att uppmärksamma i år. Det var: Marianne Olsson, Ulrika Elofsson Falk, Gerd Andersson, Anne Hellqvist, Marie-Therese Eriksson, Anna Keymer, Ann Östh, Christina Eimersson och Ann-Sofie Eklund Karlsson samt Birgitta Karlsson och Anders Söderberg som också har uppnått 25 år i kommunens tjänst men inte närvarade vid ceremonin.