04 nov 2015 15:30

04 nov 2015 15:41

God tillväxt hos Törebodaföretag

TÖREBODA

Kreditupplysningsföretaget Syna har granskat boksluten från samtliga av Sveriges aktiebolag för att ta reda på hur det går för näringslivet i landets kommuner. På andra plats i länet hamnar Töreboda kommun.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Herrljunga kommun placerar sig på första plats i Västra Götalands län, följt av Töreboda på andra plats och Trollhättan på tredje. Herrljunga stod för den bästa tillväxten i länet även 2011, och kommunen blir nu tvåfaldig vinnare av priset.

Mariestad återfinns på plats sju i länet medan Gullspångs kommun ligger betydligt längre ner på listan, plats 43 närmare bestämt.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Herrljunga kommun placerar sig på första plats i Västra Götalands län, följt av Töreboda på andra plats och Trollhättan på tredje. Herrljunga stod för den bästa tillväxten i länet även 2011, och kommunen blir nu tvåfaldig vinnare av priset.

Mariestad återfinns på plats sju i länet medan Gullspångs kommun ligger betydligt längre ner på listan, plats 43 närmare bestämt.

  • Jenny Allvin