15 okt 2015 09:06

15 okt 2015 09:09

Vinglig färd slutade med krock för berusad man

Under onsdagskvällen uppmärksammade ett vittne att en bilförare körde långsamt och rejält vingligt på Sötåsenvägen.

Vid järnvägsbron slutade bilfärden med att fordonet krockade med flera bilar.

Föraren, en 57-årig man som saknar giltigt körkort, var så berusad att han själv inte kunde kliva ur bilen. Polisen tog med mannen för blodprovstagning och han är numera misstänkt för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning.

Vid järnvägsbron slutade bilfärden med att fordonet krockade med flera bilar.

Föraren, en 57-årig man som saknar giltigt körkort, var så berusad att han själv inte kunde kliva ur bilen. Polisen tog med mannen för blodprovstagning och han är numera misstänkt för grovt rattfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning.