12 okt 2015 12:51

12 okt 2015 12:51

Ingen brandorsak spårad

Polisens tekniska undersökning av brandplatsen i Moholms handel är klar.

– Den har inte lett fram till någon tänkbar brandorsak. Brandprover är inskickade på analys men det tar ett par-tre veckor att få svar. I nuläget ser det ut som branden är anlagd, säger utredningsbefäl Marlene Andersson Wikman vid polisen i Mariestad.

Det var natten till förra måndagen som fastigheten, med lanthandel och en hyreslägenhet, eldhärjades.

– Den har inte lett fram till någon tänkbar brandorsak. Brandprover är inskickade på analys men det tar ett par-tre veckor att få svar. I nuläget ser det ut som branden är anlagd, säger utredningsbefäl Marlene Andersson Wikman vid polisen i Mariestad.

Det var natten till förra måndagen som fastigheten, med lanthandel och en hyreslägenhet, eldhärjades.