30 sep 2015 12:53

30 sep 2015 12:53

Rattade bil med 1,82 promille alkohol i blodet

TING

En man har åtalats i Skaraborgs tingsrätt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

Den 12 maj stoppade polisen honom när hon körde en bil vid bland annat Pressbyrån och Rotkilen i Töreboda.

Vid poliskontrollen visade det sig att bilföraren hade 1,82 promille alkohol i blodet. Denna brottsanklagelse förnekar den åtalade. Han saknade även giltigt körkort och är därför åtalad för olovlig körning, vilket han har erkänt.

Den 12 maj stoppade polisen honom när hon körde en bil vid bland annat Pressbyrån och Rotkilen i Töreboda.

Vid poliskontrollen visade det sig att bilföraren hade 1,82 promille alkohol i blodet. Denna brottsanklagelse förnekar den åtalade. Han saknade även giltigt körkort och är därför åtalad för olovlig körning, vilket han har erkänt.