14 sep 2015 11:23

14 sep 2015 11:24

Törebodabo åtalad för elva brott

TING

En häktad 47-årig Törebodabo har åtalats i tingsrätten för elva brott: Misshandel, grov stöld, grov olovlig körning, rattfylleri, vårdslöshet i trafik, bilstöld, cykelstöld och fyra snatterier.

Den 28 augusti var han inne i en bostad på Kyrkogatan i Mariestad och stal en handväska innehållande två plånböcker med körkort, bankkort och 500 kronor i kontanter. Detta betraktas som grov stöld och det finns vittnen till händelsen.

47-åringen har hela tiden förnekat brottsanklagelserna.

Den 28 augusti var han inne i en bostad på Kyrkogatan i Mariestad och stal en handväska innehållande två plånböcker med körkort, bankkort och 500 kronor i kontanter. Detta betraktas som grov stöld och det finns vittnen till händelsen.

47-åringen har hela tiden förnekat brottsanklagelserna.