13 sep 2015 14:30

13 sep 2015 14:33

Jenny möttes av jubel

HAJSTORP

Nätverket Hajstorp/Fredsberg överraskade med att kalla upp Törebodas VM-kändis Jenny Albertsson på scenen under lördagskvällen. Målaren från Töreboda, tog en topplacering i yrkestävlingen i Brasilien i sommar. Birgitta Leijon och Kjell Eriksson ansåg att detta hade uppmärksammats alldeles för lite i kommunen. Vilket publiken höll med om, Jenny möttes av jubel.

Nätverket Hajstorp/Fredsberg överraskade med att kalla upp Törebodas VM-kändis Jenny Albertsson på scenen under lördagskvällen. Målaren från Töreboda, tog en topplacering i yrkestävlingen i Brasilien i sommar. Birgitta Leijon och Kjell Eriksson ansåg att detta hade uppmärksammats alldeles för lite i kommunen. Vilket publiken höll med om, Jenny möttes av jubel.

  • Jenny Allvin