04 sep 2015 07:20

04 sep 2015 09:26

Stal elverktyg från järnaffär

Uppdaterad

Strax efter halv tolv på natten mot fredagen gick larmet till järnaffären på Nolgårdsgatan i Töreboda. Det var en ruta som krossades på framsidan. Eftersom larmet går direkt till väktare kunde man, via övervakningskamera, se två personer inne i butiken. Dessa plockade på sig elverktyg av olika slag innan de avvek från platsen. Väktare var snabbt på plats, men då hade tjuvarna hunnit försvinna.

Strax efter halv tolv på natten mot fredagen gick larmet till järnaffären på Nolgårdsgatan i Töreboda. Det var en ruta som krossades på framsidan. Eftersom larmet går direkt till väktare kunde man, via övervakningskamera, se två personer inne i butiken. Dessa plockade på sig elverktyg av olika slag innan de avvek från platsen. Väktare var snabbt på plats, men då hade tjuvarna hunnit försvinna.