26 aug 2015 12:05

26 aug 2015 12:09

Bråk om pengar slutade med grov misshandel

TÖREBODA

Natten till söndagen knivskars en Skövdebo i armen av två personer i Töreboda. Skövdebon uppges tidigare ha lånat ut pengar, när han ville ha tillbaka pengarna uppstod en dispyt. Förutom knivskärningen ska målsäganden också ha hotats till livet.

– Vi har uppgifter om vilka gärningsmännen är. Brottet rubriceras som grov misshandel och olaga hot, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.

Natten till söndagen knivskars en Skövdebo i armen av två personer i Töreboda. Skövdebon uppges tidigare ha lånat ut pengar, när han ville ha tillbaka pengarna uppstod en dispyt. Förutom knivskärningen ska målsäganden också ha hotats till livet.

– Vi har uppgifter om vilka gärningsmännen är. Brottet rubriceras som grov misshandel och olaga hot, säger Roland Svensson vid Mariestadspolisen.