26 aug 2015 12:04

26 aug 2015 12:04

Biltjuvar ertappades

TÖREBODA

Ett par hade parkerat sin bil på Kanalvägen i Töreboda för att promenera längs kanalen på fredagskvällen. När de återvände till bilen satt en okänd man vid ratten och ytterligare en man stod utanför. Då de sprang fram för att stoppa biltjuvarna knuffades båda bort och kvinnan fick ta emot ett hårt slag i ansiktet. De ännu okända männen misstänks för misshandel och försök till stöld.

Ett par hade parkerat sin bil på Kanalvägen i Töreboda för att promenera längs kanalen på fredagskvällen. När de återvände till bilen satt en okänd man vid ratten och ytterligare en man stod utanför. Då de sprang fram för att stoppa biltjuvarna knuffades båda bort och kvinnan fick ta emot ett hårt slag i ansiktet. De ännu okända männen misstänks för misshandel och försök till stöld.