14 aug 2015 13:24

14 aug 2015 13:26

Jenny Albertsson taggad i São Paulo

BRASILIEN

Det svenska yrkeslandslaget befinner sig för närvarande i São Paulo, där Yrkes-VM avgörs i dagarna. En av deltagarna är målaren Jenny Albertsson från Töreboda.

I måleri tävlar totalt 19 länder.

– Alla moment har hittills flutit på bra. Känner mig nöjd med alla. Det är troligtvis för att jag inte känner mig pressad att jag måste ta medalj och jag försöker att ha roligt hela tiden, säger Jenny i en pressrelease.

– Nu är det bara att köra på i samma spår. Börjar med att bryta färg, sedan börja färdigstryka dörren, påta på med bildöverföring, fortsätter Jenny.

Evenemanget inleddes i tisdags och prisutdelningen äger rum natten till måndag svensk tid. Det svenska laget kämpar om medaljer i totalt 27 yrkesspecifika grenar. Totalt är 1192 tävlande från olika länder med och slåss om medaljerna inför en publik på 200 000 besökare.

Läs MT:s reportage om Jenny här.

I måleri tävlar totalt 19 länder.

– Alla moment har hittills flutit på bra. Känner mig nöjd med alla. Det är troligtvis för att jag inte känner mig pressad att jag måste ta medalj och jag försöker att ha roligt hela tiden, säger Jenny i en pressrelease.

– Nu är det bara att köra på i samma spår. Börjar med att bryta färg, sedan börja färdigstryka dörren, påta på med bildöverföring, fortsätter Jenny.

Evenemanget inleddes i tisdags och prisutdelningen äger rum natten till måndag svensk tid. Det svenska laget kämpar om medaljer i totalt 27 yrkesspecifika grenar. Totalt är 1192 tävlande från olika länder med och slåss om medaljerna inför en publik på 200 000 besökare.

Läs MT:s reportage om Jenny här.