13 aug 2015 06:59

13 aug 2015 09:35

Brand i antikaffären

En stor brand utbröt under natten till torsdagen i antikaffären på Kungsgatan i Töreboda.

Polis och räddningstjänst larmades till fastigheten vid 00.50-tiden då ägaren till huset, som även bor i fastigheten, hade upptäckt att det hade börjat brinna på andra våningen i trevåningshuset som inrymmer både lägenheter, en antikaffär och möbelverkstad.

Branden tros ha startat på andra våningen och insatsstyrkor från både Marestad och Töreboda har under natten bekämpat elden. Stora delar av fastigheten har rök- och vattenskador efter nattens släckningsarbete.

- Vi är fortfarande på plats och kommer troligtvis avsluta insatsen under morgonen, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten.

Inga personskador ska ha uppstått i samband med branden. Orsaken till branden är inte klarlagd men enligt polisen finns det inget sm tyder på något brott.

Texten uppdateras.

Polis och räddningstjänst larmades till fastigheten vid 00.50-tiden då ägaren till huset, som även bor i fastigheten, hade upptäckt att det hade börjat brinna på andra våningen i trevåningshuset som inrymmer både lägenheter, en antikaffär och möbelverkstad.

Branden tros ha startat på andra våningen och insatsstyrkor från både Marestad och Töreboda har under natten bekämpat elden. Stora delar av fastigheten har rök- och vattenskador efter nattens släckningsarbete.

- Vi är fortfarande på plats och kommer troligtvis avsluta insatsen under morgonen, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten.

Inga personskador ska ha uppstått i samband med branden. Orsaken till branden är inte klarlagd men enligt polisen finns det inget sm tyder på något brott.

Texten uppdateras.