20 jul 2015 10:03

20 jul 2015 10:18

Bilförare hade pistol i bilen

TÖREBODA

En 33-årig bilförare, känd av polisen sedan tidigare, stoppades vid 15-tiden i lördags i Källebacken, Töreboda. Han misstänks för narkotikabrott, drograttfylleri, grov olovlig körning och olaga vapeninnehav.

I fordonet fann polisen en pistol som kan vara en replika. Den ska skickas in till expertis för undersökning. Även en påse narkotika hittades i bilen, samt även fyra skokartonger med nya skor – gods som polisen misstänker vara stulit.

En 33-årig bilförare, känd av polisen sedan tidigare, stoppades vid 15-tiden i lördags i Källebacken, Töreboda. Han misstänks för narkotikabrott, drograttfylleri, grov olovlig körning och olaga vapeninnehav.

I fordonet fann polisen en pistol som kan vara en replika. Den ska skickas in till expertis för undersökning. Även en påse narkotika hittades i bilen, samt även fyra skokartonger med nya skor – gods som polisen misstänker vara stulit.