09 jul 2015 10:18

09 jul 2015 10:18

Polisen lugnar alla oroliga

Mariestadspolisens utredningsbefäl vill passa på att lugna alla som köpt armband på Törebodafestivalen, armband som sades vara till förmån för Barncancerfonden.

Pengar har, som MT berättade i går, skickats in till fonden av försäljaren – och denne har också hört av sig till polisen och berättat om ärligt uppsåt. Detta sammantaget har lett till att polisen inte kan styrka brottsmisstanke och därför avslutat ärendet polisiärt.

Både privatpersoner och Barncancerfonden låg bakom polisanmälningarna av försäljningen på musikfestivalen.

 

Pengar har, som MT berättade i går, skickats in till fonden av försäljaren – och denne har också hört av sig till polisen och berättat om ärligt uppsåt. Detta sammantaget har lett till att polisen inte kan styrka brottsmisstanke och därför avslutat ärendet polisiärt.

Både privatpersoner och Barncancerfonden låg bakom polisanmälningarna av försäljningen på musikfestivalen.