08 jul 2015 16:25

08 jul 2015 18:17

Tågen åter i rullning efter reparationer

TÖREBODA

Nu ska det andra felet som orsakade ännu ett tågstopp vara löst i Töreboda och trafiken har börjat gå igen. Till följd av att tågtrafiken har varit stoppad förekommer fortfarande förseningar på sträckan Göteborg- Stockholm.

Störningarna berodde på ett tekniskt fel på järnvägsbron över Göta kanal i Töreboda som nu ska vara återgärdat. Felet uppstod två gånger under dagen men nu ska det vara löst.

Trafikverket hänvisar resenärer att kontakta sitt tågbolag för mer information om sin resa och följa trafikinformationen på www.trafikverket.se.

Tågtrafiken mellan bland annat Stockholm och Göteborg fick även stoppas under en period på onsdagsförmiddagen. Bron stod då öppen på grund av ett tekniskt fel, vilket gjorde att inga tåg kunde passera. Bron var vid lunchtid lagad igen och tågtrafiken igång. Men under eftermiddagen uppstod ett fel ännu en gång som nu ska vara återgärdat.

Störningarna berodde på ett tekniskt fel på järnvägsbron över Göta kanal i Töreboda som nu ska vara återgärdat. Felet uppstod två gånger under dagen men nu ska det vara löst.

Trafikverket hänvisar resenärer att kontakta sitt tågbolag för mer information om sin resa och följa trafikinformationen på www.trafikverket.se.

Tågtrafiken mellan bland annat Stockholm och Göteborg fick även stoppas under en period på onsdagsförmiddagen. Bron stod då öppen på grund av ett tekniskt fel, vilket gjorde att inga tåg kunde passera. Bron var vid lunchtid lagad igen och tågtrafiken igång. Men under eftermiddagen uppstod ett fel ännu en gång som nu ska vara återgärdat.