05 jul 2015 14:48

05 jul 2015 15:21

Foto: JOHAN CARLÉN

Salo strålade

TÖREBODA

Det var kärlek och ljus, sorg och mörker med den forna The Ark-stjärnan på festivalscenen. Ola Salo är på turné som soloartist. Och kvällen i Töreboda blev magisk.

Ola Salo stortrivdes på scenen med sitt kompband och från såväl de mest hängivna fansen som övrig publik blev det idel lovord efteråt. Utstrålningen och scennärvaron bidrog till att konserten för många blev över förväntan.

Det var kärlek och ljus, sorg och mörker med den forna The Ark-stjärnan på festivalscenen. Ola Salo är på turné som soloartist. Och kvällen i Töreboda blev magisk.

Ola Salo stortrivdes på scenen med sitt kompband och från såväl de mest hängivna fansen som övrig publik blev det idel lovord efteråt. Utstrålningen och scennärvaron bidrog till att konserten för många blev över förväntan.

  • Jenny Allvin