05 jul 2015 17:53

05 jul 2015 17:53

Festivalhelgen "under kontroll" för polisen

TÖREBODA

På lördagskvällen och -natten fick elva berusade personer tas omhand av polisen – alla i samband med festivalen. En av personerna anmäldes för misshandel av en annan person på Storgatan, innan polisen tog hand om honom. Misshandeln ska inte ha resulterat i några allvarliga skador.

Polisen sammanfattar festivalhelgen som ”polisiärt sett lugn – under kontroll och dräglig”, med tanke på antalet besökare.

På lördagskvällen och -natten fick elva berusade personer tas omhand av polisen – alla i samband med festivalen. En av personerna anmäldes för misshandel av en annan person på Storgatan, innan polisen tog hand om honom. Misshandeln ska inte ha resulterat i några allvarliga skador.

Polisen sammanfattar festivalhelgen som ”polisiärt sett lugn – under kontroll och dräglig”, med tanke på antalet besökare.