04 jul 2015 09:57

04 jul 2015 09:57

Ficktjuv greps på festivalen

TÖREBODA

Törebodafestivalens andra kväll var lugn ur polisiär synvinkel. Sex personer fick tas omhand för fylleri, enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

På lördagsförmiddagen sitter en 30-årig kvinna kvar hos polisen i Skövde – dock av andra orsaker. Hon greps nämligen då hon utnyttjade trängseln på festivalområdet för att stjäla mobiltelefon och plånbok från en annan besökare. Kvinnan anhölls senare på natten.

Törebodafestivalens andra kväll var lugn ur polisiär synvinkel. Sex personer fick tas omhand för fylleri, enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

På lördagsförmiddagen sitter en 30-årig kvinna kvar hos polisen i Skövde – dock av andra orsaker. Hon greps nämligen då hon utnyttjade trängseln på festivalområdet för att stjäla mobiltelefon och plånbok från en annan besökare. Kvinnan anhölls senare på natten.